www.mageia-anatolis.gr
0030 - 2110127294 & 6980401102

ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΜΕΣΩΝ-ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΩΝ, ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΩΝ & ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ, ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΥ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ & ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ.

ΔΑΝΑΗ ΑΣΤΕΡΙΟΥ

http://www.mageia-anatolis.gr/home

ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΥ - ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΩΝ & ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ VOODOO - HOODOO - BLACK &WHITE MAGIC - CEREMONIES

ΔΑΝΑΗ ΑΣΤΕΡΙΟΥ

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΨΥΧΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑΣ.

Φίλοι μας γεια σας.                

 Σας παρουσιάζουμε μέσα από αυτό το site, μυστικά του Αποκρυφισμού, σας ταξιδεύουμε στην Μαγεμένη  Ανατολή, με πανέμορφα προϊόντα, τα οποία, τα περισσότερα από αυτά, από άποψης υλικών, είναι αποκλειστικότητα δική μας, φτιαγμένα με βάση μοναδικές συνταγές, που προέρχονται από σπουδαίους Αποκρυφιστές-Μύστες, οι οποίοι ήταν μέντορες μας και μας μύησαν στην τέχνη του Αποκρυφισμού αφού μας εμπιστεύθηκαν για να συνεχίσουμε το έργο τους. Σας παρουσιάζουμε μέσα από αυτήν την ομάδα Αποκρυφιστων-Διάμεσων, υλικά και υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε, έτσι ώστε να λυθούν προβλήματα μέσω μεταφυσικών και πνευματιστικών εργασιών, αλλά και μέσω πανίσχυρων προϊόντων που σας έχουμε δημιουργήσει για σας. Επίσης μέσα σε αυτήν την ομάδα, θα βρείτε και τις υπηρεσίες Ρείκι, που προσφέρει μία καταπληκτική Master με ιδιαίτερες θεραπευτικές ικανότητες, μέσω του Αγγελικού Ρείκι. Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση σας. Τα πλεονεκτήματα μας είναι ο επαγγελματισμός μας και η πολυετή εμπειρία μας στην αγορά. Επιπλέον, το εκπαιδευμένο προσωπικό μας φροντίζει για τις ταχύτερες και πιο αποτελεσματικές λύσεις για τα προβλήματά σας. Φυσικά υπάρχει προσωπική προσέγγιση και υψηλή φροντίδα.


Είμαστε αφοσιωμένοι στην συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας. Κάθε άνθρωπος, που απευθύνεται σε μας, είναι πολύτιμος για μας και είναι και μια ευκαιρία να βελτιώσουμε την παροχή των υπηρεσιών μας.

Τα 20 χρόνια εμπειρίας και επιτυχιών, μας επιτρέπουν πλέον να μιλάμε για άμεσα και επιτυχή αποτελέσματα και μέσω των μεταφυσικων εργασιών μας, αλλά και μέσω των πανίσχυρων και γνήσιων υλικών μας από τη Λατινική Αμερική, την Αϊτή, τον Άγιο Δομίνικο,την Βενεζουέλα,  την Αίγυπτο, την Τουρκία, σε συνεργασία με τους καλύτερους Αποκρυφιστές-Μύστες-Διάμεσους που υπάρχουν. Εδώ να σας τονίσουμε ότι τα  φυλαχτά που φτιάχνουμε, κατασκευάζονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο εξωτερικό, για κάθε άτομο ξεχωριστά, γι'αυτό και γίνονται ΜΟΝΟ τηλεφωνικής συνεννόησης με το Κέντρο μας και ΜΟΝΟ κατόπιν προπληρωμένης παραγγελίας. Ο χρόνος παράδοσης τους, είναι 20 μέρες. Κάθε φυλαχτό  είναι ξεχωριστό για τον καθένα, επίσης διαβασμένο και κατασκευασμένο σύμφωνα με τους Ιερούς Κανόνες.

Να σας επισημάνουμε ότι όλα τα προϊόντα που σας παρουσιάζουμε είναι από γνήσια υλικά φτιαγμένα με πολύ κόπο, μεράκι και αγάπη χωρίς άλλες προσμίξεις έτσι ώστε όταν τα χρησιμοποιείτε να υπάρχουν τα αποτελέσματα για τον σκοπό που έχουν δημιουργηθεί.Σημαντικό είναι να σας ενημερώσουμε ότι όλα τα προϊόντα της ιστοσελίδας μας και τα πακέτα εργασιών δεν βγαίνουν σε μαζική παραγωγή παρά μόνο κατόπιν παραγγελίας διότι τα διαβάζουμε και τα ενεργοποιούμε με δική μας αποκλειστικά μεταφυσική διεργασία στα στοιχεία του ατόμου όπου εσείς θα μας ενημερώνετε. Στις τιμές των προϊόντων και κυρίως στα πακέτα εργασιών, δεν περιλαμβάνονται τα φυλαχτά και η συμμετοχή των συνεργατών μας. Γι'αυτό για την καλύτερη συνεννόηση και την άμεση εξυπηρέτηση όλων, καλό θα ήταν όταν κάνετε μια παραγγελία να επικοινωνήσετε μαζί μας για τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Η συμμετοχή των αποκρυφιστών μας για να σας βοηθήσουν σε κάποια μεταφυσική εργασία, γίνεται μόνο κατόπιν δικής σας απαίτησης, χωρίς να σας το επιβάλλουμε. Επίσης να σας τονίσουμε ότι με κάθε νέα αγορά που θα κάνετε, άνω των 200€, θα έχετε δώρο από μας, ένα ειδικο μείγμα καθαρισμού, για αποφόρτωση του χώρου σας, από τις αρνητικές ενέργειες, καθώς επίσης και δωρεάν έξοδα μεταφοράς. 
   Επίσης να σας ενημερώσουμε, ότι η επωνυμία ΔΑΝΑΗ ΑΣΤΕΡΙΟΥ και τα χειροποίητα προϊόντα της ιστοσελιδας με τις συσκευασίες τους, ειναι κατοχυρωμένα με την συμβολαιογραφική πράξη 13429/2015.

Π Ρ Ο ΣΟ ΧΗ!!!

 1)Παρακαλούμε  πολύ, όπως σε κάθε σας παραγγελία,για οποιοδήποτε προιόν, να μας τηλεφωνείτε, για να γίνεται εξακρίβωση στοιχείων συναλλαγής, αλλά και επιβεβαίωση της παραγγελίας.
Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος, θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται χωρίς καμιά εξαίρεση.
Οποιαδήποτε αγορά προϊόντων με δική σας εκτέλεση, είναι αποκλειστικά και δική σας ευθύνη ως προς το αποτέλεσμα κάποιας μεταφυσικής εργασίας.
2)Οι αποκρυφιστές μας σε καμιά περίπτωση δεν είναι γιατροί και φυσικά δεν αναλαμβάνουν περιπτώσεις οι οποίες απαιτούν ιατρική παρέμβαση και μόνο. Οι αποκρυφιστές μας παρέχουν μόνο πνευματιστικές και μεταφυσικές υπηρεσίες!!!
3)Η κα.Δανάη Αστερίου  είναι επίσημα αναγνωρισμένη  μελλοντολόγος - μέντιουμ,  με άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος, αναγνωρισμένη από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, κατέχοντας τους ανάλογους αναγνωρισμένους τίτλους σε διπλώματα και βραβεία, σε Ελλάδα και εξωτερικό, για τα έμφυτα ταλέντα και ικανότητες της στον χώρο του Αποκρυφισμού, όπως και οι συνεργάτες της.
4)Σας ενημερώνουμε ότι αποδίδονται επίσημα διπλώματα Μελλοντολογίας, Χαρτομαντείας και Μέντιουμ.

Με σεβασμό & εκτίμησηΔανάη  Αστερίου  -  Mαγεία  Ανατολής

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΜΕΥΜΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

Σύμφωνα με τον Ν.2690/1999 και τον Ν.3419/2005, όπως ισχύουν,
επικυρώθηκε στο Επαγγελματικο Επιμελητηριο Αθηνας, με αρ.ΓΕΜΗ 141999703000

ΜΑΓΙΚΑ ΞΟΡΚΙΑ

  Σε μας θα βρείτε τα πιο ισχυρά ξόρκια, μαγικά φίλτρα και μείγματα, για κάθε πρόβλημα και για κάθε στόχο. Χειροποίητα, φτιαγμένα με μεράκι, αγάπη αλλά και με βάση συνταγών εκατοντάδων χρόνων, από πανίσχυρους Αποκρυφιστές-Μύστες, από τους οποίους πήραμε την γνώση, την επιμονή αλλά και την εμπειρία, έτσι ώστε σήμερα εμείς να είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στην επίλυση κάθε προβληματος σας, μέσω των ισχυρών μεταφυσικών μας εργασιών.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ!!! 

 

 

 

ΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Πανισχυρα προιοντα αποκρυφισμου, ελιξηρια, θυμιαματα, ελαια, φιλτρα, μαγικα μειγματα, μπουχουρια, αραβικα ουντ και αρωματα, ειδικες σκονες, υγρα, πακετα για ολοκληρωμενες μεταφυσικες εργασιες, μοναδικα, αυθεντικα και διαβασμενα φυλαχτα για καθε σκοπο. Αναλαμβανουμε με υπευθυνοτητα πανελλαδικα και εξωτερικο, υποθεσεις οπως αισθηματικα, οικονομικα, ανοιγμα τυχης και εργασιας, τυχερα παιχνιδια, οικονομικο ξεμπλοκαρισμα, ενεργειακοι καθαρισμοι σε σπιτια και καταστηματα, προστασια, λυσιμο και καθαρισμο απο μαυρες αρνητικες ενεργειες,

wwww.mageia-anatolis.gr

ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ, ΟΤΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΟΤΑΝ Ο ΜΑΓΕΥΤΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ...ΤΟΤΕ ΕΡΧΟΣΑΣΤΕ ΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ..."ΣΥΝΟΜΩΤΙΣΟΥΜΕ" ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΟΜΟΡΦΑ, ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΑ, ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ. ΝΑ ΞΑΝΑΝΙΩΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ. ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΝΑ ΤΥΛΙΧΘΕΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!!! ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΙΣΧΥΡΕΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ!!!

ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΩΝ - ΔΙΑΜΕΣΩΝ.

www.mageia-anatolis.gr

ΠΑΚΕΤΑ ΟΛΟΚΛΡΩΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΚΟΠΟ.

WWW.MAGEIA-ANATOLIS.GR

MONAΔΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ.

www.mageia-anatolis.gr

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΕ DESTE, TAROT, SIGMA, HANTIS.

ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΥ - ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΔΑΝΑΗ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΨΥΧΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑΣ.

Αυθεντικα και πρωτοποριακα προιοντα αποκρυφισμου, πανισχυρα ελιξηρια, θυμιαματα, ελαια, φιλτρα, μαγικα μειγματα, μπουχουρια, αραβικα ουντ και special αρωματα, ειδικες σκονες, υγρα, πακετα για ολοκληρωμενες μεταφυσικες εργασιες, μοναδικα, αυθεντικα και διαβασμενα φυλαχτα για καθε σκοπο. Αναλαμβανουμε με σοβαροτητα και υπευθυνοτητα.
Αμεσα αποτελεσματα και απολυτη εχεμυθεια, σε συνεργασια με τους καλυτερους αποκρυφιστες-μυστες σε Αϊτη, Βενεζουελα, Αγιο Δομινικο, Ονδουρα, Τουρκια, Αιγυπτο. Η εμπειρια μας και η δυναμη των αποκρυφιστων μας, μπορουν να αλλαξουν την ζωη σας προς το καλυτερο, δινοντας λυσεις σε προβληματα που σας ταλαιπωρουν πολυ καιρο τωρα. Εμπιστευθειτε μας.
Τηλ.επικοινωνιας 2110127294 και 0030-6980401102, καθημερινα, 09.00πμ - 22.00μμ,κα ΔΑΝΑΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

 • VOODOO - HOODOO

  ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΕΣ ΣΕ ΑΪΤΗ, ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, ΟΝΔΟΥΡΑ, ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ, ΣΑΣ ΕΓΓΥΟΥΜΑΣΤΕ 100% ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

 • www.mageia-anatolis.gr

  ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΦΟΛΤΡΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΕΣ, ΓΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ, ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΩΜΑ, ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ.

 • www.mageia-anatolis.gr

  ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ ΜΑΓΙΚΑ ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΥΜΙΑΜΑΤΑ, ΑΡΑΒΙΚΑ ΜΠΟΥΧΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΚΟΠΟ. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΥΧΗΣ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΧΩΡΟΥ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.

 • ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ.

  Προτεραιοτητα μας η αναγκη σας, να σας λυσουμε αποριες και τυχον προσωπικα προβληματα, που σας εχουν καταβαλει ψυχοσωματικα.

 • DESTE

  “Ότι η μοίρα ορίσει, να είναι καλοδεχούμενο κι ευλογημενο”

 • TAROT

  Χαρτομαντεια, καφεμαντεια, προβλεψη νυχτερινη μεσω επικλησης πνευματων. Μαθετε το μελλον σας και αλλαξτε την ζωη σας.

ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ AΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΓΝΟΗΣΕΙΣ. ΝΙΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ. ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.

ENAΛΛΑΚΤΙΚΕΣ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ.
ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ.
ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ.
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ.
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΡΕΪΚΙ.
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑΣ.

ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΥ - ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΩΝ & ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

VOODOO - HOODOO - BLACK & WHITE
MAGIC - CEREMONIES
Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες
μεταφυσικές και πνευματιστικές εργασίες, για υποθέσεις σε Ελλάδα
και εξωτερικό.


Επαναφορές

Λύσιμο Μαγείας

Aνοιγμα τυχης

Ανοιγμα εργασιας

Οικονομικο ξεμπλοκαρισμα

Προστασία

Ενεργειακός Καθαρισμός
από Αρνητικές Ενέργειες

Οικονομική Άνοδος

Τυχερά Παιχνίδια

Θεραπείες μέσω Αγγελικού Ρέικι

Έτοιμα Πακέτα Εργασιών

Πανίσχυρα Φυλακτά


ΤΗΛ. 2110127294
ΤΗΛ.(0030) 6980401102

Καθημερινα 09.00πμ - 21.00μμ

Site: www.mageia-anatolis.gr

ΔΑΝΑΗ ΑΣΤΕΡΙΟΥ, ΔΙΑΜΕΣΟΣ - ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΗΣ

www.mageia-anatolis.gr

Εμπιστευθείτε εμένα και τους αξιόλογους συνεργάτες μου, για να σας αλλάξουμε την ζωή προς το καλύτερο και να αποκτήσετε όσα σας αξίζουν. Η εμπειρία μας, η εντιμότητα μας, οι πολυετής επιτυχίες μας και η αγάπη μας για τον άνθρωπο, σας εγγυούνται την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

 

ΔΑΝΑΗ ΑΣΤΕΡΙΟΥ

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΜΕΝΤΙΟΥΜ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΡΙΑ, ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΕΞΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ.

"ΜΑΓΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ"

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΜΕΥΜΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

Σύμφωνα με τον Ν.2690/1999 και τον Ν.3419/2005, όπως ισχύουν,
επικυρώθηκε στο Επαγγελματικο Επιμελητηριο Αθηνας, με αρ.ΓΕΜΗ 141999703000

Με εκτίμηση και σεβασμό,

Danae Asteriou & Partners